0622525811 info@omnisense.nl

OmniSense/Coupontools biedt software om aantrekkelijke actie-aanbiedingen te doen op mobiele apparaten van consumenten

OmniSense/Coupontools

Het meest uitgebreide en flexibele systeem voor actiemarketing- en reclamecampagnes op mobiele apparaten in Nederland.

Voor wie?

  1. Voor individuele retail-, horecaondernemers, dienstverleners of samenwerkende ondernemers (van een winkelstraat/winkelcentrum, e.d.) en overige adverteerders. Die met de (SaaS) software zelfstandig aanbiedingscoupons kunnen aanmaken en distribueren.
  2. Voor marketing-en reclamebureaus, web-ontwikkelaars, uitgevers, evenementen organisaties e.d. Die met alle mogelijkheden van de software de tool perfect white label kunnen inzetten voor hun klanten als onderdeel van het bestaande dienstenportfolio.

Meer dan coupons

Het lijkt sterk op digitale coupons, maar we zouden het systeem daarmee tekort doen omdat het veel meer mogelijkheden biedt. We hebben het liever niet over kortingbonnen of vouchers, maar spreken liever over waarderingcoupons voor consumenten met een smartphone of tablet.

Vorm en huisstijl

De wijze waarop een aanbieding wordt gedaan is onbeperkt. Alles kan. Een korting, spel, enquête, cadeautje, extraatje, toegangsvoucher voor een evenement etc. In de huisstijl van de adverteerder /aanbieder, bedenk het maar.

Distributie

Aan de kanalen waarop de aanbiedingen kunnen worden gedaan zijn geen beperkingen. De aanbiedingen kunnen zowel online als via klassieke media worden gedistribueerd. Denk bij offline vooral aan de toegevoegde waarde die de dynamiek van een QR code aan print oplevert! 

Ontsluiten van de aanbieding(en)

Consumenten kunnen de aanbieding eenvoudig ontsluiten via verschillende ontsluitingsmethoden: QR code, NFC, RFID, iBeacons, URL, URL achter een afbeelding, Augmented Reality of een native App.

White label

De aanbiedingen kunnen in eigen brand worden uitgegeven of in het brand van de klant.

Kosten

Omdat het systeem wereldwijd wordt ingezet zijn de kosten bijzonder laag. Dat zal aanspreken, omdat hierdoor veel ruimte overblijft voor een flinke marge.

 

Coupontools direct bestellen?

Coupontools eerst een maand gratis uitvoerig testen?