file:///C:/Users/OmnisenseFrans/Downloads/googlec590286d31366812%20(4).html

Tools

graag gedeeld

Hoelang heb jij erover gedaan om de juiste tools en informatiebronnen te vinden voor jouw online business, website of blog?

Stop met zoeken!

Hieronder vind je alles wat je nodig hebt.

Waarom kennis, tools of contacten bij Omnisense halen als die gemakkelijk in Google opgezocht kunnen worden?

Het is onwaarschijnlijk hoeveel toegankelijker kennis door internet is geworden. Zoekmachines zoals Google hebben het een stuk gemakkelijker gemaakt om antwoorden te vinden op vragen van welke aard dan ook. Maar waar is de samenhang van de gegeven antwoorden, wat kan je ermee? Is die samenhang er wel, of is er meer voor nodig om verder te kunnen met de gegeven antwoorden?

Twijfels

Vooral de snelheid en de hoeveelheid antwoorden die door zoekmachines worden voortgebracht zijn verbluffend, maar roepen opnieuw vragen op. Vragen over de kwaliteit van de gegeven antwoorden. Of wat het waarheidsgehalte en de betrouwbaarheid is van de informatiebronnen bijvoorbeeld?

Essentie

Toegegeven dus, wij weten ook niet alles en kunnen niet alles. Daar ligt onze beperking, maar ook onze kracht omdat we geloven in de specialisaties van anderen en samenwerken. Iets gemeenschappelijk maken, de essentie van communicatie.

Natuurlijk maken ook wij gebruik van zoekmachines en andere bronnen om antwoorden te vinden op vragen waarvan de antwoorden ondanks onze jarenlange ervaring niet op de plank liggen.

Wij delen onze bronnen graag met je, zodat ook jij profijt kunt hebben van onze jarenlange zoektocht naar het beste van het beste!

Een selectie uit mijn informatiebronnen en hulpmiddelen die ik in de loop van jaren en waar nodig nog steeds gebruik in mijn adviespraktijk.

De meesten van de bronnen of tools zijn gratis of er is een klein bedrag verschuldigd om ze te gebruiken.

Mochten er vragen over zijn of heb je opmerkingen over de selectie, ik hoor het graag. Heb je een interessante aanvulling? Bedankt alvast.

Hoe dan ook, ik wens je er veel succes mee.

Frans Hendrikx

Share This