0622525811 info@omnisense.nl

Durf te investeren in uw internetfiliaal

Zeker veel kleinere ondernemingen kiezen voor een goedkoop tot stand gekomen site. Maar u neemt toch ook de kosten voor uw stenen winkel serieus? Hoe staan die in verhouding tot uw digitale filiaal? Beknibbel niet, maar bedenk vooral wat kwaliteit u zal opleveren.

digitaal flirten

Uw website of Facebook pagina is uw digitale visitekaartje. Het is in veel gevallen zelfs het allereerste contact met uw potentiële klant. Ook online maakt u maar één keer kans op een goede of zelfs indrukwekkende eerste indruk. Zorg er dus voor dat u hiermee in alle opzichten een representatief online verlengstuk heeft van uw fysieke onderneming. Net als uw bedrijf is uw doel niet aanwezig zijn om het aanwezig zijn. U beoogt een bepaalde actie of interactie.
De online informatie moet tenminste visueel aantrekkelijk, actueel en gemakkelijk leesbaar zijn, ook voor mobiele bezoekers.
Zoek daarnaast de interactie door een duidelijke reactiemogelijkheid, de zogenaamde ‘call to action’.
Effectief inzetten van uw site vraagt om balans tussen inhoud, visuele aantrekkingskracht en vindbaarheid.

Een mooie site die niet gevonden wordt blijft erg eenzaam, maar een goed vindbare site zonder uitstraling krijgt ook niet de gewenste aandacht, laat staan resultaat.