0622525811 info@omnisense.nl

Hebt u hinder van consumenten die alleen maar komen kijken en…

vervolgens bij de concurrent (op internet) kopen? Het is een natuurlijke reactie dat u dit klantgedrag wilt tegengaan, echter onmogelijk dit nog te voorkomen.

Ruim 79% van de consumenten maakt tijdens de zoektocht naar een product of dienst dagelijks gebruik van internet. Met mobiel internet heeft uw klant bovendien overal en op elk tijdstip de mogelijkheid om producten en diensten met elkaar te vergelijken.

customer journey

Draai de rollen om. Toon uw servicebereidheid, vakmanschap en respect voor uw klant. Maak het uw klant gemakkelijk om de keuze op u te laten vallen door gratis Wi-Fi in de zaak, beeldschermen te plaatsen met (interactieve) informatie en door toegang te geven tot tablets met bestelmogelijkheid op de beginpagina.

Showrooming? Géén probleem!

Tell a friend

Door de opkomst van internet is niet alleen de lijn kort tussen uw klant en uw concurrenten, maar ook die met hun vrienden. Vraag of beloon uw klanten door met een ludieke actie hun positieve ervaring met uw service ter plekke te delen met hun vrienden. Ook deze indirecte contacten via vrienden kunnen tot nieuwe klanten leiden.