0622525811 info@omnisense.nl

Copy & (web) Tekst

Tekstschrijver en Copywriter

Kan ik een goede aansprekende tekst voor je schrijven?

Al jaren schrijf ik teksten. Als tekstschrijver voor mijn boeken en white papers. Maar vooral copy als copywriter van nieuwsbrieven, blogs, websites, social media, brochures, folders en flyers. Noem maar op. Voor mijzelf en mijn klanten. Daarnaast publiceer ik regelmatig artikelen op grote marketingsites als Adformatie en Marketingfacts.

Design

Goed design is natuurlijk belangrijk als je professioneel wilt overkomen. Maar weet je wat? Voor een eerste indruk is het plaatje misschien wel belangrijk, maar je verkoopt er niks mee.

Wanneer je iets wilt verkopen (en welk bedrijf wil dat niet), moet je de diepte in duiken. Moet je iets onderscheidends bieden. Moet je je klanten weten te raken.

Niet zomaar, maar met een tekst die gelezen en beleefd wordt. Een tekst die de lezer in het hart raakt, aanzet tot actie en verkoopt. Dat lukt alleen met goed geschreven teksten.

Iedereen kan natuurlijk schrijven en zijn of haar verhaal vertellen. Maar komt de boodschap dan wel over?

Talloze bedrijven verwaarlozen tekst. Ze onderschatten de kracht van wervende teksten en missen daardoor kansen. Herken je dat?

Laten doen

Ik vind schrijven over wat dan ook leuk, inspirerend en uitdagend. Het is mijn passie. Daarom help ik je graag om jouw teksten te verbeteren, te schrijven en jouw verhaal te vertellen.

Graag kijk ik naar je website, webshop of weblog en geef ik advies over hoe je tekst beter kan…en

Ik kan je ook helpen met andere vragen op marketing- en communicatiegebied.

Veel dingen doe ik zelf, voor andere zaken schakel ik, waar nodig, ervaren Partners uit mijn netwerk in.

Frans is een communicatie expert pur sang. Stap voor stap leidt hij je door allerlei dingen die belangrijk zijn voor je website en FB pagina. Hij doet het met liefde en plezier en staat altijd voor je klaar. Je merkt ook echt dat hij jarenlang ervaring heeft en veel vaker met dit bijltje gehakt heeft. Zijn liefde voor woorden resulteert in mooie zinnen die nu pronken op mijn website. Ik kan hem aan iedereen aanraden die “eventjes” met zijn handen in het haar zit en zich afvraagt…… “Wat nu?” Ineke Voeten van Z-ien
Ineke Voeten

Creatief ondernemer, Z-IEN

Heb je een uitdagende schrijfklus voor me? Laat het hieronder weten of neem direct contact met me op.

15 + 8 =