0622525811 info@omnisense.nl

Speciaal?

Wat maakt jou speciaal? Interessant? De moeite waard? Opvallend?

Opvallen is een éérste voorwaarde om met mensen, consumenten, klanten in contact te komen en te blijven. Want:

Al ben je nog zo goed, heb je een perfecte dienst, de mooiste, de beste of de goedkoopste producten, als dat niet gehoord of gezien wordt, ben je gezien.

Dat is logisch, maar hoe wordt jij gehoord en gezien? Hoe zorg je ervoor dat je boodschap opvalt tussen het enorme aanbod van al die anderen die ook gehoord en gezien willen worden?

Wat maakt jou speciaal?

Een evenwichtige, goed geplande en consistente communicatie zorgt ervoor dat je opvalt en je boodschap aankomt bij jouw doelgroep en tot positieve vervolgacties leidt. Wij helpen om dat te bereiken.

Creativiteit en delen

Met creativiteit en delen maken wij het verschil voor onze klanten.

Creatief omgaan met beschikbare informatie uit en van verschillende bronnen is wat ons en onze klanten onderscheidender en krachtiger maakt. Creatief zijn door hetzelfde te zien als iedereen, maar het anders toe te passen. Dat maakt ons speciaal en onze klanten opmerkelijker.

Communicatie Complexiteit

De manier waarop communicatie tot stand kan worden gebracht is de afgelopen decennia steeds complexer geworden. Nieuwe technologieën en Internet hebben communicatie tot een globaal speelveld gemaakt. Een speelveld met vele mogelijkheden, maar vooral ook met beperkingen.

Generalist met specialisaties

Wij kennen onze beperkingen. Daarom richten wij ons niet alleen op de mogelijkheden van onze eigen producten en diensten. Als communicatiegeneralist kennen wij de kracht en mogelijkheden van andere communicatie product- en dienstaanbieders. Aan communicatie gerelateerde bedrijven die vanuit hun specifieke kennis en expertise een positieve bijdrage kunnen leveren aan het succes van onze klanten.

Zoekmachines

Waarom kennis of contacten bij Omnisense halen als die gemakkelijk in Google opgezocht kunnen worden?

Het is onwaarschijnlijk hoeveel toegankelijker kennis door internet is geworden. Zoekmachines zoals Google hebben het een stuk gemakkelijker gemaakt om antwoorden te vinden op vragen van welke aard dan ook. Maar waar is de samenhang van de gegeven antwoorden, wat kan je ermee? Is die samenhang er wel, of is er meer voor nodig om verder te kunnen met de gegeven antwoorden?

Twijfels

Vooral de snelheid en de hoeveelheid antwoorden die door zoekmachines worden voortgebracht is verbluffend, maar roept opnieuw vragen op. Vragen over de kwaliteit van de gegeven antwoorden. Of wat het waarheidsgehalte en de betrouwbaarheid is van de informatiebronnen bijvoorbeeld?

Essentie

Toegegeven dus, wij weten ook niet alles en kunnen niet alles. Daar ligt onze beperking, maar ook onze kracht omdat we geloven in de kracht van anderen en samenwerken. Iets gemeenschappelijk maken, de essentie van communicatie.

Natuurlijk maken ook wij gebruik van zoekmachines om antwoorden te vinden op vragen waarvan de antwoorden ondanks onze jarenlange ervaring niet op de plank liggen.

Iets gemeenschappelijk maken is de essentie van communicatie

Onze specialisaties

Communicatieadvies