0622525811 info@omnisense.nl

Pro Partners

samenwerken loont

Sterker door samenwerking

Veel ondernemers zien niks in samenwerking en zijn eigenlijk eenpitters. Dat is niet goed, of slecht, maar zakelijk nu eenmaal verstandiger om niet alleen te blijven en je krachten met andere ondernemers te bundelen. Waarom doen veel ondernemers daar niets mee?

Angst voor samenwerking

Veel ondernemers hebben angst om te delen en denken het ei van Columbus gevonden te hebben. En dat dat ei geheim gehouden moet worden. Want stel je voor dat men erachter komt en er met het ei vandoor gaat.

Angst is echter een slechte raadgever.

Samenwerken: What’s in it for me?

Waarom zou ik iets delen en voor niets doen? Alles moet op de een of andere manier wel iets opleveren en is dan ook dikwijls het uitgangspunt voor de beslissingen die ondernemers nemen. Maar hoe slim is die redenatie?

Samenwerken: Dé kans om je business en omzet te vergroten.

Wil je succesvol worden in je bedrijf, dan kun je vaak niet alles alleen doen. Sterker nog, de meeste ondernemers die niet echt succesvol worden, maar wat aanmodderen in de marge en amper het hoofd boven water kunnen houden, blijken vaak de eenpitters te zijn die alleen zijn gebleven…

leermomentje?

Die ondernemers zijn vaak bang om te delen, denken alles zelf beter te kunnen doen en daardoor geld uit te sparen.

Het tegenovergestelde is waar. Samenwerking levert altijd meer op dan soleren.

 

Pro partners

Wie we zijn

Wij zijn ondernemers in hart en nieren en er juist van overtuigd, dat wij beslist niet alles zelf moeten en vooral kunnen doen. Wij kennen onze beperkingen en daardoor ook de fantastische voordelen van samenwerken en delen.

Mogen wij je voorstellen aan een van onze Pro Partners?