0622525811 info@omnisense.nl

Verleiding

Verleiden

De verleiding ligt altijd op de loer om in te gaan op die ene goed bedoelde speciale aanbieding of om juist weer vast te houden aan het oude vertrouwde recept. Maar kiest ú of wordt u gekozen? En brengt het vertrouwde u verder dan waar u nu staat?

Bepaal daarom eerst uw eigen doelen. Bekijk vervolgens rustig, al dan niet met een vakman, hoe en met welke middelen deze doelen gerealiseerd kunnen worden.

Verkoop, informeren of klantenbinding vragen elk om andere keuzes. Het is onmogelijk om alle marketing communicatiemiddelen in te zetten. Verhoog daarom het rendement van uw acties door heldere keuzes te maken.

Het consequent evalueren van de resultaten bij elke actie geeft tevens inzicht en tabiliteit op de langere termijn.

Van visser tot jager

Er zijn ondernemers die zich nog gedragen als vissers. Ze gooien een hengeltje uit in een grote vijver en wachten af, in de hoop vis te vangen. Vroeger ging dat nog. Toen was er nog volop vis en waren er niet zoveel vissers. Vandaag de dag levert vissen niets meer op.

De visser moet jager worden en zich aanpassen aan de veranderde omstandigheden. Hij moet met alle beschikbare middelen actief op jacht gaan naar zijn prooi. Online en offline.