0622525811 info@omnisense.nl

Referenties

“Frans Hendrikx, de voortrekker van Omnisense, kenmerkt zich door de senioriteit van een ervaren marketeer, met de nieuwsgierigheid en gedrevenheid van een jonge hond. In omgang een even sympathieke als charismatische Brabantse levensgenieter. Op inhoud onmiskenbaar een gepassioneerde kennisautoriteit die, altijd even respectvol, graag ventileert, stimuleert en corrigeert. Met zijn warme persoonlijkheid en vele kilometers in de soms kille zakelijke realiteit op de teller, weet hij een prettig klimaat te creëren voor vruchtbaar zaken doen. Een zeldzaam waardevolle gesprekspartner en coach die doorziet waar jij en je business kunnen accelereren.”
Bert Hobers

DGA, Sparketing

Frans: Creatief, inspirerend en praktisch!

Frans heb ik leren kennen als betrokken ondernemer bij gesprekken met mij als raadslid over de toekomst van de binnenstad van Roosendaal. Ik heb die gesprekken ervaren als inspirerend om
de volgende redenen t.w.

• Inspirerend als ondernemer omdat Frans kennis van zaken heeft.
• Hij verdiept zich altijd terdege in de materie,
• heeft de feiten op een rij en
• weet helder te verwoorden wat zijn visie is.
• Hij durft te dromen en
• blijft met zijn voeten in de modder staan.

Inspirerend als fluisteraar omdat Frans altijd blijft observeren, nadenken en constant werkt aan nog betere concepten en oplossingen. Hij blijft altijd denken hoe het leven nog beter en mooier kan waarbij hij zachtjes en doordringend blijft beïnvloeden.
Inspirerend als Frans omdat hij zo’n mens is die er gewoon is en doet wat nodig is. Hij is zo’n persoon die blijft vragen en heel lang wacht met het vormen van een zeer genuanceerde opvatting die vervolgens staan als een huis.
Ik heb grote waardering voor zijn onafhankelijkheid in denken en doen.
Het bijzondere en het mooie van Frans is dat hij altijd zijn mening baseert op de feiten en daarbij de belangen van de klant voor ogen houdt.
Frans en ik kennen elkaar nu ruim 7 jaar. Het bijzondere is dat Frans en ik elkaar al vele jaren eerder onbewust en onbekend sterk hebben beïnvloed. Zowel Frans en ik zijn altijd betrokken geweest bij innovatieve ontwikkelingen in de regio. Hij en ik hadden toen al een onbewuste band.
Ik raak elke dag opnieuw door Frans geïnspireerd en ben hem daar dankbaar voor. Iedere ondernemer, iedere bestuurder en ieder mens kan door Frans worden gestimuleerd om creatiever en praktischer te worden. En dat begint met een plezierig en stimulerend gesprekje.

Ton Schijvenaars

Business Consultant, TSC

“Nogmaals veel dank dat je dit voor Roosendaal hebt voorbereid. Complimenten! Voor ons goed om te weten dat we ondernemers naar jou kunnen doorverwijzen voor goede begeleiding. Zullen we zeker doen!”
Inge van Aalst

Directeur , VVV Roosendaal

“Frans heeft me de meerwaarde van QR codes geleerd, en me geholpen bij de juiste toepassing daarvan. Sindsdien maak ik geregeld gebruik van dit slimme en innovatieve fenomeen. Frans weet als geen ander wat de wérkelijk toegepaste waarde van QR codes is en zorgt tevens dat de daarbij horende communicatie klopt, van puur technische tot effectieve invulling. Wie (mogelijke) klanten graag verrast, doet er goed aan zijn verhaal eens nauwlettend aan te horen én te aanschouwen.”
Hans-Jorg van Broekhoven

DGA, Bureau Dubbelstraat

“Ik heb Frans leren kennen als iemand met kennis van zaken en passie voor zijn vak. Hij is eerlijk, geïnteresseerd, analytisch en pragmatisch.”
Tim Blank

Business Development Manager, Enalyzer Software Netherlands B.V.

Frans is een communicatie expert pur sang. Stap voor stap leidt hij je door allerlei dingen die belangrijk zijn voor je website en FB pagina. Hij doet het met liefde en plezier en staat altijd voor je klaar. Je merkt ook echt dat hij jarenlang ervaring heeft en veel vaker met dit bijltje gehakt heeft. Zijn liefde voor woorden resulteert in mooie zinnen die nu pronken op mijn website. Ik kan hem aan iedereen aanraden die “eventjes” met zijn handen in het haar zit en zich afvraagt…… “Wat nu?” Ineke Voeten van Z-ien
Ineke Voeten

Creatief ondernemer, Z-IEN

“Ten tijde van bART Intern Services mocht ik met Frans samenwerken, alwaar hij aanving als commercieel directeur. Kort daarop vervolgde Frans zijn carriere als algemeen directeur. In beide functies heeft Frans bewezen een pionier met een heldere visie en missie te zijn. Hij wist zich in een turbulente en complexe omgeving succesvol staande te houden en wist het bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast had hij oog voor medewerkers die zich verder wilden ontwikkelen. Hij creeerde kansen en een juiste werkomgeving waarbij medewerkers in staat waren zich succesvol te ontplooien. Ook wil ik Frans bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen en leerzame momenten, waar ik tot op heden nog steeds veel baat bij heb.”
Karima Gacem

Directeur, RedBlueIT

Frans en ik hebben samengewerkt gedurende de periode waarin ik Algemeen Directeur was van het project NedWerk dat vanuit multinational Buhrmann georganiseerd werd. Frans was een van de eersten die direct de mogelijkheden van het project gezien heeft en hij heeft me in die periode met raad en adviezen ondersteund. Ik heb Frans in die periode niet alleen als een uitstekend en zeer professioneel algemeen manager leren kennen, maar ook als een zeer warm en empathisch mens. Het was een voorrecht om met hem samen te hebben kunnen werken!
Alexander Deeleman

Senior project/programmamanager sociaal domein, Floris Competence Management

“After a few years running my own business, Frans gave me a tremendous opportunity to enter his team on a corporate ship and as such he was my first “captain” in a long time. Working with Frans has been a great joy as he is passionate about whatever he does. This passion is infectious to any organization as Frans is a great communicator, a marketer, and… a deal closer. He is excellent at building and maintaining relationships and as a result, his professional network is an asset to any organization. Besides being a great leader, mentor and a true professional, he always showed interest in people and their well-being. His involvement and leadership is a win to any organization.”
Marcel Kardol

Sales Lead EMEA Cisco Spark, Cisco