0622525811 info@omnisense.nl
Personal Coach Marketing Communicatie

Personal Coach Marketing Communicatie

Personal Coach

Marketing Communicatie

Personal Marketing Communicatie Coach levert enorme tijdwinst en effectiviteit op.

De Personal Marketing Communicatie Coach maakt inzichtelijk waar je met je onderneming staat en wat je kunt doen om niet alleen tijd en kosten te reduceren, maar vooral ook hoe je meer klanten kunt bereiken en omzet genereren.

Omnisense Personal Online Coach

(vervolg op de Marketing Communicatie Monitor)

Met de inventarisatie uit de Marketing Communicatie Monitor op zak hebben we duidelijk in kaart gebracht wat je allemaal kunt doen om meer klanten aan te trekken, meer omzet en winst te maken.

Met dat marketing communicatie verbeterplan in handen kun je direct met of zonder coach aan de slag.

De ervaring leert dat niet iedereen zin of gelegenheid heeft om het plan (zeker in het begin) zelfstandig uit te voeren.

Uitkomst

Coaching kan in dat geval een uitkomst zijn om de uitwerking van het verbeterplan te begeleiden en zelfs onderdelen van de uitvoering van de ondernemer (geheel of gedeeltelijk) over te (laten) nemen (Personal online Marketeer) of een éérste aanzet te geven tot optimalisatie.

Voordeel

Het grote voordeel van coaching door Omnisense is dat wij de achtergronden van het plan en de ondernemer al kennen en per onderdeel aanvullend advies en meer in detail uitleg over de uitwerking van vervolgacties kunnen geven.

Zelfstandig

Meestal is een eerste opzet al voldoende om een verbeterd en goed werkend marketing communicatie systeem in te richten. Als dat eenmaal staat is het een stuk eenvoudiger om het ingerichte systeem zelfstandig te onderhouden.

Tijdelijk

Het Omnisense coaching programma is van tijdelijke aard ( 3>6>12 maanden) en biedt vooral bij aanvang de meeste ondersteuning. In het begin is er immers de meeste behoefte aan de herstructurering.

In de tijd uitgedrukt kan het coaching programma (in coaching uren) er als volgt uitzien: voorbeeld

  • 3 uur voor de eerste opzet;
  • 2 uur voor de opvolging;
  • 1 uur voor de evaluatie in maand 6.

(Natuurlijk is het mogelijk het coaching programma naar behoefte per maand uit te breiden.)

Investering

Vergeet niet dat de uitvoering van marketing (advertenties, evenementen, promoties, of wat je ook moet doen aan reclame of promotie via klassieke kanalen of internet vele malen kostbaarder is dan het kleine beetje dat je moet investeren in tijd, kennis en controle door coaching.

Succes

Tijd besparen, kennis en vaardigheden opdoen en daarmee veel meer effect bereiken van alle uitgevoerde campagnes. Dat is wat je allemaal meekrijgt uit het marketing communicatie coaching programma, en méér.

Coachingprogramma inclusief Communicatie Monitor

Aan elk coachingprogramma gaat altijd een gesprek vooraf om inzicht te krijgen in de bestaande situatie. Dat kan kort, maar ook intensief zijn (zoals bij de Communicatie Monitor).

Afhankelijk van de omstandigheden en doelstellingen kan besloten worden eerst de communicatie Monitor te doen. Om op basis van die uitkomsten vervolgens het coachingtrajact in te gaan.

Voordeel

Een goede voorbereiding is het halve werk.

Eerst duidelijk in beeld krijgen wat de doelen, mogelijkheden en beperkingen zijn, maakt kiezen voor een gestructureerd coachingprogramma kansrijker. Een gecombineerd coachingprogramma levert bovendien een kostenvoordeel op van 50% op de prijs van Communicatie Monitor.

Ik wil direct versnelling

Ik doe eerst de Communicatie Monitor

Ik wil wel weten wat ik kan verbeteren

Ik wil graag meer informatie over de Monitor

Top Coaches voor online marketing en -communicatie

Top Coaches voor online marketing en -communicatie

Top Coaches

voor Online Marketing en Communicatie

Een topcoach voor online marketing communicatie kan een enorme groeiversnelling opleveren

Coaching door een online marketing communicatieadviseur kan een groot verschil maken en een enorme bijdrage leveren aan de groei van je bedrijf of organisatie. Het kan voor een versnelling zorgen, maar in ieder geval tijdwinst, kennis en vaardigheden opleveren.

Of laat je kansen op groei liever liggen?

Wij presenteren je daarom de beste online Marketing Communicatie Coaches van Nederland!

Om te beginnen: Wat is coaching eigenlijk?

Dit is wat een search op Google opleverde:

Coaching is een begeleidingstraject waarin een persoon door een coach wordt ondersteund om in een bepaalde situatie beter te functioneren of een specifieke taak te volbrengen. Het hebben van plezier in het werk en het zich verder kunnen ontwikkelen in de beroepsuitoefening staat centraal.

Coaching in beeld

Top Coaches & Trainers

Keuzemogelijkheden

Omnisense werkt samen met de beste online coaches en trainers van Nederland.

Ze lijken misschien op elkaar, maar hebben allemaal een eigen unieke stijl, track record, aanpak en specialisatie.

Afhankelijk van de doelstellingen kan Omnisense een coach/trainer voorstellen die de coaching/training opdracht het beste kan uitvoeren.

Dat hoeft dus niet per sé Omnisense te zijn. Het belangrijkste bij de keuze is de beste match tussen de coach of trainer en de opdrachtgever.

Wij spreken geen oordeel uit voor de ene, of de andere partij. Wat we wel weten is dat uit de voorgestelde dienstverleners altijd een passende keuze kan worden gemaakt.

Coaching door Omnisense

Het ligt voor de hand dat je hier ook de coachingdiensten van Omnisense aantreft. Toch is de keuze van een coachingpartner erg afhankelijk van de persoon waarmee je een coachingstraject ingaat.

Elke coach en elke opdrachtgever heeft zijn of haar eigen agenda, competenties, wensenlijstje, budget en persoonlijkheid om er maar een paar te noemen.

Niet voor niets dat het succes van coaching zo afhankelijk is van de mate waarin de coach en de coachee een match met elkaar vormen.

Wij zijn prima in staat een kwalitatief goed en effectief coachingplan te ontwikkelen en uit te voeren. De keuze voor de ene of de andere coach laten we desondanks graag over aan het beste bij jouw passende profiel.

Frans Hendrikx-Omnisense

Frans Hendrikx

Ouwe rot in het communicatievak heeft in zijn carriere talloze ondernemers bijgestaan bij de omslag van klassieke marketing communicatie naar een evenwichtige mix van online- en offline communicatie.

Methode

Na een korte inventarisatie volgt een coachingtraject waarin klassieke marketing wordt geoptimaliseerd met online social- en mobile marketing componenten.

De focus bij deze aanpak ligt vooral op kennisoverdracht, revitalisering van het aanwezige potentieel en combinaties van bestaande methodieken met online toepassingen. Toepassingen die perfect aansluiten bij cross- en omni channel marketing.

Coaching door Omnisense is geschikt voor alle branches, vooral voor starters, zzp’ers, bedrijven en organisaties in het MKB.

Hands-on

Wie direct Marketing Communicatietaken liever geheel of gedeeltelijk uit handen wil geven is het Personal Marketeer Programma het overwegen waard

Onze selectie van Nederlandse Top marketing communicatie Coaches & Trainers

Tonny Loorbach IMU

Tonny Loorbach – IMU

De IMU is er om jou als ondernemer te helpen groeien via het internet. Dat doen ze door de beste tips en nieuwste online marketing trends te delen via e-books, blogs, video’s en trainingen.

Ninke van der Leck

Ninke van der Leck – Ideaal in Bedrijf

De mensen die ik help gaan voor succes. Ze weten dan ook dat er veel meer in zit dan er nu uit komt. Ze willen uitgedaagd worden om mooie resultaten te behalen.

Maar mijn klanten zijn ook realistisch: succes komt niet zomaar aanwaaien. Je moet moedige stappen zetten om te staan voor wat je belangrijk vindt en om zichtbaar te zijn. En om andere dingen te doen dan je eerder deed. Want: blijf je doen wat je deed, dan krijg je wat je kreeg!

Eelco de Boer

Eelco de Boer – Winst.nl

In de afgelopen 10 jaar heeft Eelco de Boer meerdere internetbedrijven opgezet, 100 + websites laten bouwen en duizenden ondernemers geholpen bij het opbouwen of uitbreiden van een eigen internetonderneming middels zijn seminars en coachingprogramma’s.

Aartjan van Erkel

Aartjan van Erkel

Auteur van: MAAK ZE GEK!

Bestverkochte managementboek 2016

Veel ondernemers klagen dat ze te weinig klanten binnenhalen via internet. Verrassend, want de online bestedingen groeien gigantisch. Voorkom dus dat je concurrenten met jouw klanten aan de haal gaan. Onderscheid jezelf met superaantrekkelijke marketing op internet!

Karel Geenen

Karel Geenen

Bij KG werken onze online specialisten keihard om jou te helpen met het online laten groeien van jouw onderneming. Voor onze specialisten is geen internetvraagstuk te groot.

Erno Hannink

Erno Hannink

Jij hebt al veel onderzocht op het gebied van online marketing, maar je komt niet verder.
Er is zoveel informatie dat je verlamd raakt en geen beslissing neemt.
Dit terwijl je snapt dat online veel kan betekenen voor de groei van jouw bedrijf.

Ik help ondernemers met een team om online resultaat te boeken.
Meer klanten, meer presentaties, minder stress.

Doen!

Investering

Vergeet niet dat de uitvoering van marketing (advertenties, evenementen, promoties, of wat je ook moet doen aan reclame of promotie via klassieke kanalen of internet vele malen kostbaarder is dan het kleine beetje dat je moet investeren in tijd, kennis en controle door Training & Coaching.

Succes

Tijd besparen, kennis en vaardigheden opdoen en daarmee veel meer effect bereiken van alle uitgevoerde communicatie-acties. Dat is wat je allemaal meekrijgt uit een coaching programma, en méér.

Ik wil eerst kennismaken

Communicatie Monitor

Coaching Advies Voorstel