0622525811 info@omnisense.nl
Video’s en Foto’s

Video’s en Foto’s

Video's & Foto's

brengen leven in de brouwerij

Ken de beeldtaal van Foto’s en Video’s

Iedereen kan met een smartphone tegenwoordig wel video’s of foto’s maken. Maar…

communiceer jij wel in de beeldtaal van je doelgroep?

Schrijven kan al lastig zijn. Je business overtuigend in één beeld vangen of op video vastleggen is zo mogelijk nog moeilijker.

Toch is het buitengewoon belangrijk dat je hier tijd voor maakt en met aantrekkelijk beeld en tekst jouw verhaal aan je doelgroep vertelt.

In de informatieoverload die mensen online en offline ervaren wil je opvallen, de aandacht van je doelgroep trekken, toch!

Video en foto’s zijn samen met tekst de krachtigste tools voor reclame, educatie, instructie, demonstratie en entertainment.

Wij helpen met het vinden of (laten) maken van foto’s, video’s of het vinden van goed beeldmateriaal voor websites, social media, folders, flyers, brochures, vragenlijsten, visitekaartjes, nieuwsbrieven en nog veel meer.

Voor dat doel hebben we een aantal beeldbepalende tools op een rijtje gezet.

Wil je al die moeite niet zelf doen dan hebben we hieronder een aantal gerenommeerde bedrijven gevonden die je met foto of video perfect kunnen helpen.

Video & Fotografie

Bram Visser

Een goede profielfoto of portret? Vakfotografie kan het verschil maken tussen opvallen of over het hoofd gezien worden.

Videolinks

Communicatie zonder online video is nauwelijks nog succesvol! Een online video waarmee je écht de aandacht op je bedrijf vestigt, maakt van kijkers trouwe fans.

Instructie

Zelf aan de slag? Video maakt eductatie en instructie eenvoudig toegankelijk voor een groot publiek.

Video Advertentie

Video Advertentie weet vanuit jarenlange ervaring als geen ander waaraan een goede videoproductie moet voldoen en denkt graag mee met een goed verhaal en inhoud.

Fotografieles

Zelf fotograferen? Fotografieles verzorgt diverse workshops, cursussen en trainingen op het gebied van fotografie. Zowel voor particulieren als voor bedrijven.

Entertainment

Fun scoort in reclame!

Een goede portie humor scoort en gaat vaak viraal. Niet gek als je graag wat extra exposure wilt en traffic naar je website

Viditour

Viditour

De ultime combi.

Viditour is een virtuele rondleiding met 360 graden panoramafotografie en video.

Hans van der Klok

Presenteert de videomarketing toolkit. De toolkit om je bedrijf succesvoller te maken met videomarketing.
Foto’s en video’s vertellen hun eigen verhaal of versterken het geschreven verhaal. Met interactieve elementen in Video’s wordt beeldcommunicatie nog krachtiger. Lees dit artikel over de vele mogelijkheden van interactieve video.

We helpen je graag bij de keuze van de beste beeldleverancier