0622525811 info@omnisense.nl
Website zelf doen of uitbesteden?

Website zelf doen of uitbesteden?

Website

zelf doen of uitbesteden?

Je website zelf doen of uitbesteden?

De website is het hart van je online identiteit. Daar ga je niet lichtzinnig mee om.

Niet voor niets dat je daarin tijd en geld moet investeren.

Hoge eisen

Consumenten stellen steeds hogere eisen aan de manier waarop de website is vormgegeven, maar ook hoe toegankelijk de site is. Snelheid is een ander ding waarmee je rekening moet houden. Juist ook voor mobiele gebruikers. Die haken snel af als laden van de website te lang duurt. Dan ben je ze kwijt en komen niet meer terug. Los van de content betekent dat nogal wat en roept de vraag op of je zelf een website moet bouwen of die klus beter kunt uitbesteden.

Aanbod

Er zijn talloze webbouwers en bureaus die maar wat graag een site voor je maken. Een keuze maken uit het gigantische aanbod maken is nagenoeg onmogelijk. Daar wagen we ons dus niet aan.

Omdat de keuze voor een webbouwer zo lastig is beperken we ons hier tot een aantal goede alternatieven die de overweging tussen zelf doen of uitbesteden een stuk vergemakkelijken.

Zelf doen

Wij willen zelf gevoel houden over wat website-ontwikkeling betekent voor het grote geheel en onze klanten. Daarom  hebben we gekozen om het opnieuw zelf te doen. Een site die voldoet aan de huidige standaard.

Hulp nodig bij je keuze?

Als je de tijd, de ambitie, kennis en de creativiteit hebt om zelf een website te bouwen is er behalve geld, veel te winnen. Ga je ervoor om zelf een website te bouwen, dan hebben wij behalve de partijen op deze pagina nog een aantal handige tools voor je.

Your Webhosting?

Yourhosting

Ben jij eigenaar van een website? Dan wil je natuurlijk graag dat je website snel is en goed werkt, zonder je daar zorgen over te hoeven maken. Maar dat is niet bij iedere hostingpartij vanzelfsprekend. Ik heb door de jaren heen veel hostingpartijen gehad, met elkaar vergeleken en uiteindelijk gekozen voor Yourhosting. Waarom? De prijs-kwaliteitverhouding is goed en ze zijn betrouwbaar en klantvriendelijk. Ze regelen echt alles voor je!

Je registreert al een domeinnaam bij Yourhosting vanaf € 1,-. En als je een hostingpakket wilt, heb je die al vanaf € 3,- voor de eerste maand inclusief MijnWebsite!

Ben je nog niet helemaal overtuigd? Check dan op Yourhosting.nl wat zij voor jou kunnen betekenen.

Doe de Gratis Websitecheck!

Divi van Elegant Themes

Divi WordPress Theme

Deze website is gebouwd in WordPress en het Elegant Themes Divi platform.

Voor zover wij kunnen beoordelen een van de meest veelzijdige en uitgebreide website managementsystemen ter wereld.

Met DiVi kun je op basis van templates snel een moderne website bouwen. Hoewel de maaksoftware niets te wensen over laat en de (engelstalige) online ondersteuning voortreffelijk, het kost wel enige tijd om alle facetten te doorgronden.

Phoenix

Phoenix

Een misschien wel betere optie is het complete Phoenix systeem van het Nederlandse online marketing bedrijf IMU van Tonny Lorbach. Het mooie van Phoenix is dat het volledig ondersteunt wordt door het team van IMU. Een no brainer dus voor wie voor een gering bedrag snel en professioneel aan de slag wil.

Geryaal

Aanrader

Voor ondernemers die niet helemaal zelf het wiel van webdesign en SEO willen uitvinden is Geryaal een heldere keuze.

Zonder opsmuk en klare taal geeft ze inhoud en richting aan online marketing, webontwikkeling en SEO.

‘Door de ondersteuning van Gery kan ik nu zèlf mijn blogs SEO proof maken’

Ondanks dat ik verschillende tips online had gelezen, bleef het SEO proof maken van mijn website voor mij een black box. Gery heeft allereerst mijn gehele website geoptimaliseerd. Maar wat ik nog belangrijker vind is dat zij de kunst verstaat om deze toch redelijk abstracte problematiek in Jip en Janneke taal uit te leggen.

Ze komt met heldere overzichten, en een stap-voor-stap aanpak, waardoor je kunt afvinken wat er moet gebeuren om je pagina, website of blog goed vindbaar te maken.