file:///C:/Users/OmnisenseFrans/Downloads/googlec590286d31366812%20(4).html

Website

zelf doen of uitbesteden?

Zelf doen of uitbesteden?

De website is het hart van je identiteit online.

Niet voor niets dat je daarin tijd en geld moet investeren.

Hoge eisen
Consumenten stellen steeds hogere eisen aan de manier waarop de website is vormgegeven, maar ook hoe toegankelijk de site is. Snelheid is een ander ding waarmee je rekening moet houden. Los van de content betekent dat nogal wat en roept de vraag op of je zelf een website moet bouwen of het beter kunt uitbesteden.

Er zijn talloze webbouwers en bureaus die maar wat graag een website voor je maken. Een keuze uit het gigantische aanbod maken is nagenoeg onmogelijk.

Omdat de keuze voor een webbouwer zo lastig is beperken we ons hier tot een aantal goede alternatieven die de overweging tussen zelf doen of uitbesteden een stuk verduidelijken.

Zelf doen
Wij willen zelf gevoel krijgen en behouden over wat website ontwikkeling betekent voor het grote geheel. Daarom  hebben we gekozen om zelf opnieuw een website te bouwen. Een website die voldoet aan de huidige standaard.

Hulp nodig bij je keuze?

klik hier

Als je de tijd, de ambitie en de creativiteit hebt om zelf een website te bouwen is er behalve geld veel te winnen. Ga je ervoor om zelf een website te bouwen, dan hebben wij nog een aantal handige tools voor je. 

DiVi van Elegant Themes

Deze website is gebouwd met behulp van het Elegant Themes DiVi platform. Voor zover wij kunnen beoordelen een van de meest veelzijdige en uitgebreide website managementsystemen ter wereld. Met DiVi kun je op basis van templates snel een moderne website bouwen. Hoewel de maaksoftware niets te wensen over laat en de (engelstalige) online ondersteuning voortreffelijk, het kost wel enige tijd om alle facetten te doorgronden.

Phoenix

Een andere goede optie is het complete Phoenix systeem van het Nederlandse online marketing bedrijf IMU van Tonny Lorbach. Het mooie van Phoenix is dat het volledig ondersteunt wordt door het team van IMU. Een no brainer dus voor wie voor een gering bedrag snel en professioneel aan de slag wil.

Pin It on Pinterest

Share This