0622525811 info@omnisense.nl

Personal Marketeer

Zo gek nog niet

Hoe zou je het vinden om met een professionele online marketeer in korte tijd en bijna moeiteloos enorme communicatieve sprongen vooruit te maken?

Technologische ontwikkelingen hebben het communicatiegedrag van mensen totaal veranderd. Online marketing en communicatie zijn daardoor erg ingewikkeld en tijdrovend geworden. 

Als je niet bijblijft en inspeelt op die veranderingen verlies je klanten en omzet. Redenen genoeg om samen met een professionele online marketeer te bekijken hoe je er (online) communicatief voor staat en waar verbeteringen mogelijk zijn.

Zie deze dienst als dienst van een partner/specialist die zijn specifieke kennis en ervaring van online marketing communicatie direct één-op-één met je deelt. Dat scheelt vooral tijd. Tijd die je beter kunt besteden aan dingen waar je al goed in bent of die je gewoon leuk vindt om te doen.

Leren en ontdekken

Kennis opdoen en met die kennis en directe hands-on ondersteuning van de marketeer veel meer effect bereiken van alle uitgevoerde marketingactiviteiten. Dat is wat je meekrijgt uit het Personal Marketeer programma.

Inventariseren

Eérst weten waar je staat en weten hoe je snel vooruit komt.

Tijdens dit eerste onderdeel (Monitor) worden stap voor stap éérst alle onderdelen die met marketingcommunicatie binnen je bedrijf te maken hebben geïnventariseerd en doorgelicht.

Wat je opsteekt van de inventarisatie:

  • Hoe je na de monitor zelfstandig tot een weloverwogen en verantwoorde marketing communicatiemix kunt komen die per saldo minder kost, maar veel meer oplevert.
  • Het grote belang van een heldere centrale boodschap
  • Wat de onderscheidende vermogen(s) van je onderneming zijn en hoe je die het beste kunt etaleren
  • Hoe je door regelmatig zelfstandig evalueren grip krijgt op de kosten en opbrengsten van marketing
  • Wat je vooral niet meer moet doen
  • Met welke media en andere middelen (online)marketing effectiever wordt gemaakt
  • Of de hiervoor genoemde middelen haalbaar zijn binnen het beschikbare budget
  • Wie de best passende diensten en/of producten kan leveren tegen de laagste kosten
  • Wat je zelf kan doen en wat je beter uit handen moet geven

Het inventarisatie-onderdeel (Monitor) van het verbetertraject is niet op een dag te realiseren. Om het goed te doen zijn enkele afzonderlijke sessies (van ca. 1> 1,5 uur) noodzakelijk.

Succes

Het inventarisatieprogramma stelt je in staat om met de opgedane kennis zelfstandig keuzen te maken en daar, waar mogelijk, de gemaakte keuzen zelfstandig uit te voeren.

Zelfstandig doorgaan of geholpen?

Je kan er ook voor kiezen om het verbetertraject op gezette tijden samen, voor korte of langere tijd voort te zetten. Met een partner als coach of als hands-on Personal online Marketeer.

(Daarvoor heb ik voor deelnemers aan de Monitor een aantrekkelijk aanbod. De keuzemogelijkheden zijn divers.)

Voordeel

Het grote voordeel van het aanvullende Personal Marketeer programma is dat je voortdurend communicatief up to date blijft en online marketingactiviteiten rechtstreeks uit handen kan geven aan de partner. Je houdt hierbij altijd de regie en kan waar gewenst direct anticiperen en bijsturen.

Deze tarieven gelden voor alle voorkomende werkzaamheden door Omnisense. Van oriëntatie en planning tot (Web)tekst en -copy schrijven, blogging, Facebook posts schrijven of (her)inrichting van andere sociale media, e-mail marketing acties, SEO, webdesign e.d.
Heb je zelf voldoende tijd en vaardigheden in huis om de online taken zelfstandig uit te voeren?

Dan kan Personal Coaching door Omnisense een uitkomst zijn