0622525811 info@omnisense.nl

Over Omnisense Communicatie & Marketing

kracht door verbinding
Contact

Frans Hendrikx

Internetpionier en ruim 35 jaar marketing- en communicatieadviseur maakt voor jou het verschil

Frans Hendrikx

Directeur en eigenaar Frans Hendrikx is onafhankelijk internet marketing- communicatie en sales consultant, QR code toepassingsspecialist, blogger en auteur van diverse white papers en boeken waaronder “QR codes succesvol inzetten!”; “Schatten Onthuld”; “Weg met de Opruiming!” en “Woest aantrekkelijk voor consumenten!”

Omnisense helpt organisaties, ondernemers en zzp’ers met communicatieadvies,.

De focus bij zijn aanpak ligt vooral op digitale toepassingen die aansluiten bij cross- en omni channel communicatie. Hierin staat niet het kanaal, maar de consument centraal.

 Samen

Omnisense is een one person enterprize die als het nodig is samen met een compleet team van ‘online’marketingcommunicatie- vakspecialisten klanten helpt om beter online vindbaar en zichtbaar te worden en daardoor succesvoller. Dat doen we bij voorkeur met eenvoudige, meestal al beschikbare middelen en tools die bijzonder effectief en voordelig zijn.

Werkwijze

Om dat mogelijk te maken worden mobile, social en klassieke marketing, tijdens een kort programma, met elkaar verenigd en geoptimaliseerd. De focus bij deze aanpak ligt vooral op kennisoverdracht, revitalisering van het aanwezige potentieel en combinaties van bestaande methodieken met online toepassingen. Toepassingen die perfect aansluiten bij cross- en omni channel marketing.

Bij alle door Frans ontwikkelde strategieën en tactieken staat de klant als mens centraal. De QR code en Augmented Reality op klassieke media zijn daar goede voorbeelden van, omdat ze appelleren aan dat wat een consument belangrijk vindt:

  • Eenvoud,   Snelheid,   Gemak!

“Frans Hendrikx, de voortrekker van Omnisense, kenmerkt zich door de senioriteit van een ervaren marketeer, met de nieuwsgierigheid en gedrevenheid van een jonge hond. In omgang een even sympathieke als charismatische Brabantse levensgenieter. Op inhoud onmiskenbaar een gepassioneerde kennisautoriteit die, altijd even respectvol, graag ventileert, stimuleert en corrigeert. Met zijn warme persoonlijkheid en vele kilometers in de soms kille zakelijke realiteit op de teller, weet hij een prettig klimaat te creëren voor vruchtbaar zaken doen. Een zeldzaam waardevolle gesprekspartner en coach die doorziet waar jij en je business kunnen accelereren.”
Bert Hobers

DGA, Sparketing

Van alle markten thuis

Ik vind het heerlijk om mensen te helpen. Mijn eigen kennis en ervaring over marketing en communicatie via internet te delen met wie daar maar belangstelling voor heeft.

Pionier

Als internetpionier van het eerste uur heb ik door de jaren heen de meeste ontwikkelingen van internet stap voor stap gevolgd en onderzocht hoe die ontwikkelingen mogelijkheden voor mijn klanten konden bieden.

Dat heeft me overal gebracht. In elke branche. Van start ups, business to business tot diverse consumentenmarkten. Van groot tot klein.

Meestal op tijd, maar soms ook te laat.

Moraal

Er is niets mis om kennis, vakmanschap, idealen en ervaringen te delen. Dat is waar ik voor ga en sta. Voor succes en verbetering. Voor mijn klanten en mijzelf.

LOOPBAAN

Kunnen wij je adviseren?

Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies en ontdek de fijne kneepjes van effectieve ‘online’ marketingcommunicatie en -reclame.

Als je meer en beter vindbaar en zichtbaar wilt worden kunnen wij je helpen met vernieuwende ideeën, concepten, producten en diensten die het verschil voor je kunnen maken.

Wil je gebruik maken van onze expertise? Neem dan contact met ons op. We helpen je snel aan betere online vindbaarheid, -zichtbaarheid en daardoor meer klanten!

Loopbaan

Van traditionele uitgeverij en Internet naar…Mobiel Internet en online Marketing

Na jaren van marketing communicatie activiteiten binnen traditionele uitgeverijen werd in 1993 Omnisense Communicatie opgericht.

Internet

In 1994 werd Frans mede oprichter, -eigenaar en commercieel directeur van Wirehub! Internet, een van de éérste Internet Service Providers van Nederland en daarmee mede- grondlegger van het internet zoals we dat vandaag de dag kennen.

In 1998 werd Frans Commercieel Directeur bij bART Internet Services en bracht deze ISP, na een grondige transformatie, als CEO van VIA Networks in Nederland naar de beurs in Amsterdam en New York. In 2002 nam Frans afscheid van VIA Networks en zette zijn OmniSense Communicatie-activiteiten voort als incubator/adviseur voor o.a. het ministerie van economische zaken en de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

Mobiel Internet en QR codes

Door het mobiel gaan van internet in 2007 werden de fantastische mogelijkheden van de QR code in volle omvang duidelijk. Het werd het middel om bedrukte media met het universum van het internet te verbinden.

Vanaf die tijd heeft Frans zich verder ontwikkeld tot expert op het vlak van cross- en omni channel Mobile Marketing, advisering en coaching.

“Omdat we tegenwoordig altijd online zijn is mobile- online marketing in korte tijd de belangrijkste marketing-communicatievorm geworden. Een ondernemersfunctie die door veel MKB ondernemers en -organisaties nog steeds onderschat wordt.
Niet anticiperen op die ontwikkeling kan dramatische gevolgen hebben”.

Dé reden waarom Frans ondernemers en organisaties helpt online beter vindbaar en zichtbaar te worden tussen de overvloed aan informatie.”

Kansen en mogelijkheden

Op mobiel internet gebaseerde online marketing schept ook voor MKB ondernemers en zelfstandigen nieuwe kansen en mogelijkheden. Door het actief en weldoordacht inzetten van QR codes, Augmented Reality of Digitale Coupons bijvoorbeeld kan een brug worden geslagen tussen oude- en nieuwe marketing.

Mogen wij je adviseren?

Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies van Frans Hendrikx en ontdek de fijne kneepjes van effectieve online marketing communicatie en -reclame.

Als je meer en beter vindbaar en zichtbaar wilt worden kunnen wij je helpen met vernieuwende ideeën, concepten, producten en diensten die het verschil voor je kunnen maken.

Wil je gebruik maken van onze expertise neem dan contact met ons op. We helpen je snel aan betere vindbaarheid, zichtbaarheid en meer klanten!