0622525811 info@omnisense.nl

Online Marketing Advies

Door Professionals Voor Professionals
NIEUW BOEK "SCHATTEN ONTHULD! simpel met QR-codes"
  • Onvoldoende online bezoekers, klanten en omzet?

  • Niet genoeg traffic op je website of sociale media?

  • Geen tijd of zin om online marketing allemaal zelf te doen?

  • Ontdekken hoe je met QR codes klanten of bezoekers trekt en meerwaarde biedt?

Zoek niet langer!

Hier vind je alles om online succesvol te zijn. 

Omnisense deelt kennis en vaardigheden. Informeert en adviseert zzp’ers, zelfstandig ondernemers en organisaties bij het maken van de beste keuze uit talrijke online marketing mogelijkheden, dienstverleners, tools en O>2<O (offline>online) QR code toepassingen.

Hoe komt het dat nu ook LinkedIn de waarde van de QR code benut?

Herken je dit?

Consumenten willen direct op hun online wenken bediend worden. Zo niet, dan ben je ze kwijt aan de concurrentie en zie je ze nooit meer terug.

Voldoet jouw digitale onderneming aan die eis?

Door de jaren heen is er een enorm aanbod aan gespecialiseerde online communicatiediensten en tools ontstaan met even zoveel aanbieders.

Zie jij door die bomen het bos nog wel?

Uit het enorme aanbod zelf snel een werkzame en effectieve keuze maken uit dienstverleners of hulpmiddelen is behalve tijdrovend ook kostbaar en geeft geen enkele garantie op succes.

Online marketing zelf doen of uitbesteden?

Zelf doen lijkt een goede optie, omdat heel veel op internet goedkoop is of gratis. De verleiding is daardoor groot om het dan maar zelf te doen. “Met een beetje tijd kom ik er wel”, wordt vaak gedacht. Maar online marketing is natuurlijk niet zo eenvoudig. Was het maar waar.

 

Waarom online Markting (gedeeltelijk) uitbesteden altijd meer opbrengt dan de geringe investering?

Géén half werk?

Schakel een specialist in!

Om de keuze uit goede dienstverleners en tools  gemakkelijk te maken vind je op deze website de gespecialiseerde diensten en producten van Omnisense en de services van gekwalificeerde collega’s in Nederland en daarbuiten.

Specialisten die ook voor Omnisense hun meerwaarde en betrouwbaarheid hebben aangetoond.

Persoonlijk advies

Vind je het lastig om uit onze selectie een passende keuze te maken? Géén probleem! We helpen je graag met persoonlijk op maat gesneden communicatieadvies, diensten en tools die het verschil voor je maken.

Heb je vragen, ideeën of suggesties?

Neem dan contact met ons op!

Op jouw succes online!

Frans Hendrikx

“Frans Hendrikx, de voortrekker van Omnisense, kenmerkt zich door de senioriteit van een ervaren marketeer, met de nieuwsgierigheid en gedrevenheid van een jonge hond. In omgang een even sympathieke als charismatische Brabantse levensgenieter. Op inhoud onmiskenbaar een gepassioneerde kennisautoriteit die, altijd even respectvol, graag ventileert, stimuleert en corrigeert. Met zijn warme persoonlijkheid en vele kilometers in de soms kille zakelijke realiteit op de teller, weet hij een prettig klimaat te creëren voor vruchtbaar zaken doen. Een zeldzaam waardevolle gesprekspartner en coach die doorziet waar jij en je business kunnen accelereren.”

Bert Hobers

DGA, Sparketing