0622525811 info@omnisense.nl

e-Rewards

De perfecte actieformule voor mobile

%

Consumenten vinden lage prijzen leuk

%

Consumenten vinden kortingen aantrekkelijk

%

Vrouwen stellen cadeau op prijs

%

Mannen vinden cadeau attractief

e-Rewards

Al eens nagedacht over klantenactivatie met waarde- coupons via mobiel? Directe verkoop, klantloyaliteit en naamsbekendheid stimuleren via de smartphone kan al met één enkele e-Reward.

De e-Reward is gebruiksvriendelijk, relatief snel te produceren en uiterst effectief.

Prikkelend en spannend zijn voor klanten gaat niet vanzelf. Om in de spotlight te komen en te blijven, moeten ondernemers continue vernieuwen. Je wilt graag iets anders roepen dan de competitie, vaak via één of meerdere gangbare uitingen. Maar alleen ‘anders’ zijn is natuurlijk niet het doel. Het gaat om resultaat. Kies er daarom voor om je klant ook eens te verrassen op een nieuwe manier of presenteer jezelf juist eens op een verrassende plaats.

Coupontools

De Coupontools software die E-Rewards inzet biedt slimme actievarianten om vooral smartphonegebruikers aan te zetten tot actie. De diverse sterke opties binnen het achterliggende software systeem zijn los van elkaar of als aanvulling op elkaar te activeren. Combineer bijvoorbeeld een aanbieding met een leuk game-effect om de klant een extra impuls te geven.

digitale coupon

Aanpassen

Verspreiding gaat eenvoudig via alledaagse kanalen zoals sociale media, website, e-mail, texting en/of via drukwerk. Naast veelzijdig, zijn e-Rewards volledig aan te passen en zelfs tijdens een lopende campagne is de actie nog te veranderen. Super sterk, want de effectiviteit van reclame is zo aanzienlijk te vergroten.

Meetbaar

Resultaten zijn bovendien meetbaar. En juist dat laatste maakt het extra interessant, omdat dit waardevolle informatie genereert. Het geeft een helder beeld wat een actie oplevert en duidelijkheid van wat wel en niet werkt.

Huur

Zelf een dergelijk digitaal platform laten bouwen is voor de meeste MKB ondernemers een brug te ver. Daarom huur je tegen een gering bedrag per actie alleen de techniek en het gebruik van alle mogelijkheden.

Collectief

Speciaal voor lokale winkeliersverenigingen en andere winkelgebieden kan het systeem ook collectief alle individuele aanbiedingen overzichtelijk in een speciale toepassing toegankelijk maken voor smartphonegebruikers.

Verleiden

Bereik klanten overal en zéker onderweg op hun smartphone of tablet. Verras vriend en vijand door je klanten op een sympathieke en ludieke manier nét weer even anders te kietelen. Dit kan met acties, speciale aanbiedingen of als uitnodiging voor een event. Evalueer vervolgens de resultaten en groei met elke actie in de kunst van het verleiden.

uit Onderzoek

van de Telegraaf is gebleken dat 49,6% van de Nederlandse consumenten een vermindering van de prijs aantrekkelijk vindt en 21,7% een percentage korting wel attractief. Een cadeau wordt zelfs door 64% van de vrouwen en door 36% van de mannen erg op prijs gesteld! Niet voor niets dat de digitale aanbiedingen als promotiemiddel voor smartphone gebruikers nog steeds in populairiteit toenemen.

Meer over e-Rewards

Test de Couponsoftware zelf

    • Contact
    • home Helperkerkstraat 23
    • room 9722 ES Groningen
    • call 050 853 11 70