0622525811 info@omnisense.nl

Digitale Super Coupon voor de Feestdagen

de ultieme verleider

Gebruik de kracht van beloning!

Klanten kopen (tijdens de feestdagen) meer als ze kunnen rekenen op een beloning in de vorm van kortingen, speciale vaste klantenaanbiedingen, primeurs, persoonlijke aandacht enz. Kortom iets extra’s waardoor ze zich speciaal, bijzonder, gewaardeerd voelen.

Kortingen, speciale aanbiedingen, primeurs e.d. werken perfect om mensen naar de(web) winkel  of horecabedrijf te trekken.

Als consumenten op aanbiedingen ingaan en gelukkig zijn met hun voordeel, dan wordt dat gezien als een beloning voor de keuze die hij of zij heeft gemaakt.  Die beloning kan op zijn beurt weer tot loyaal koopgedrag  leiden.

Niet voor niets dat belonen met kortingen of speciale aanbiedingen zo effectief is.

Maak gebruik van onze Speciale Eindejaars Aanbieding

Meld u aan of bel 06 22 525 811 voor een maand gratis reclame!

Belonen met digitale coupons

Hoe werken ze voor de consument?

Digitale coupons zijn bedoeld voor consumenten met een smartphone. Ze zijn eenvoudig te ontvangen en te gebruiken. Geen gehannes met de schaar, maar eenvoudig via een link op een website of facebookpagina.  Een QR code scannen vanaf een papieren uiting als een stoepbord, advertentie, folder of flyer kan natuurlijk ook.

Opslaan in het mobiele apparaat is gemakkelijk. De coupon uitprinten en met dat printje vervolgens naar de winkel van de couponaanbieder gaan en de aanbieding daar laten verzilveren. Gemakkelijker kan niet.

Hoe werken ze voor u als couponaanbieder?

Bereik

Een digitale coupon kan een zeer groot bereik krijgen en zelfs viraal gaan omdat het via alle typen media verspreid kan worden. Denk daarbij aan sociale media als Facebook, Twitter, Instagram, WhatsApp. Ook via een e-maillijst of de website.

De kans dat de couponaanbieding daardoor ook gezien en gebruikt wordt is bijzonder groot. Inzet via meerdere kanalen heeft bovendien het voordeel dat de kosten voor de digitale verspreiding tot een minimum beperkt blijven.

Flexibele inzet

Anders dan bij een papieren couponaanbieding is een digitale couponaanbieding flexibel inzetbaar en inhoudelijk direct aan te passen. Zo is het moment dat de aanbieding start of eindigt tot op de minuut instelbaar. Ook de vorm en de inhoud van de aanbieding kan direct worden aangepast. Het aantal te verzilveren coupons beperkt of naar wens vergroot worden.

Effectief

Niet onbelangrijk is dat de effectiviteit van de couponactie tussentijds gemeten wordt, zodat een aanpassing/correctie op de aanbieding overwogen kan worden.

De kosten voor het maken en verspreiden van een digitale coupon zijn bijzonder laag. Al vanaf 10,-euro/cpn/maand

Wie wil dat niet?

Speciale aanbieding

Laat klanten zien wat je de feestdagen in huis hebt en trek ze naar de winkel!

Ontdek een hele maand gratis de voordelen van de digitale coupon. 

Meld u hieronder aan en wij maken en verspreiden samen met u een knalaanbieding waartegen uw klanten geen neen kunnen zeggen.

Neem Gratis de proef op de som

Meld u hier aan voor een hele maand gratis reclame

3 + 7 =

Een Super Coupon laten maken? Wij doen het graag voor U!

Nog niet overtuigd? Bel gerust voor meer informatie:

06 22 525 811