0622525811 info@omnisense.nl

Coupontools

Couponsoftware voor Mobile

Coupontools

Mobile Marketing software voor marketing- en reclameprofessionals die actief zijn met reclame-en promotie-activiteiten voor hun organisatie of klanten.

Iedereen kan met Coupontools software waardecoupons/vouchers maken en versturen.

Maar niet iedereen heeft daar tijd voor of mist de creativiteit en de kennis om de aanbiedingscoupon als onderdeel van een marketing campagne te integreren. Dat is een vak apart. Bij uitstek het werk voor professionals die alle mogelijkheden uit de superieure couponsoftware voor mobile kunnen halen.

Voordelen van Coupontools Mobile Marketing software voor Marketing-en Reclamespecialisten

  1. Coupontools is een perfect alternatief voor couponspecifieke dienstverleners

Iedereen heeft wel eens van Scoupy en Groupon gehoord en in mindere mate van Dichtbijdeals en Smartcoupons. Allemaal coupon specifieke diensten waar deals van verschillende aanbieders (meestal grote merken en ketens) bij elkaar worden gebracht.

Anders dan bij deze couponspecifieke dienstaanbieders heeft het inzetten van eigen op mobiele gebruikers gerichte couponaanbiedingen het grote voordeel dat ze rechtstreeks, zonder concurrentie van andere aanbieders, in de eigen branding, één-op-één of massaal digitaal verspreid kunnen worden binnen de eigen doelgroep.

  1. Géén kosten voor ontwikkeling of onderhoud van eigen software

Zelfstandig ontwikkelen van speciale coupons-voor-mobile-software, het onderhoud en de distributie van mobiele waardecoupons waren tot voor kort complex en kostbaar.

Coupontools biedt marketing- en reclamespecialisten precies die tools die ze nodig hebben voor een laag bedrag per maand. Creatie- en distributiesoftware die zijn gelijke niet kent in de wereld.

Sinds de wereldwijde lancering van het systeem in juni is de software in de VS inmiddels razend populair.

  1. Omnichannel inzetbaar

Online

Via e-mail, nieuwsbrief, website of sociale mediakanalen als Facebook, Instagram, Twitter, Whatsapp, enz. De kosten daarvoor zijn nagenoeg nihil en op elk gewenst moment in te zetten.

Offline

Eigen digitale coupons hebben het voordeel dat ze ook via klassieke media zoals folders, flyers, billboards, tafelstandaards, stoepborden of winkelruitstickers e.d. verspreid kunnen worden. Door op het gedrukte medium een link, QR code, of andere offline naar online connectoren, te zetten zijn coupons direct door de consument benaderbaar, te gebruiken of te bewaren (in print of op het mobiele toestel) voor later gebruik.

Fun elements

Coupontools heeft daarnaast ook unieke features ingebouwd, waarmee een spelelement toegevoegd kan worden in de vorm van  een (scan) Kras & Win spel, zoals we dat kennen van de populaire papieren krasloten of het Rad van Fortuin.

  1. Coupontools is web based en geschikt voor alle platforms.

Partnervoorstel

Coupontools voor mobile.

Dé kans voor online-, offline -marketing, -reclame en internetbureaus om reclameacties voor hun klanten/adverteerders een extra boost te geven.

Gevraagd:

OmniSense zoekt kandidaten die binnen hun eigen verzorgingsgebied exclusief partner willen worden.Coupontools

Aangeboden:

Het systeem éérst uitgebreid gratis testen?

Direct en uit eerste hand informatie krijgen over deze kansrijke business opportunity? Bel: Frans Hendrikx 06 22 525 811

* Géén marketing- of reclamebureau? Géén probleem!

Adverteerders

Het systeem is ook uitermate geschikt voor adverteerders zonder reclame-of marketingdienstverlener. Wij adviseren graag!

Hier vind je alle contactgegevens

Meer informatie over deze geweldige nieuwe toepassing voor Mobile Marketing vind je op deze website of van Coupontools.nl

Hit the JACKPOT als partner van OmniSense/Coupontools

Coupontools slotmachine
QR code couponspel

Scan de QR code (bij voorkeur) met je smartphone

Enjoy!